Onze Professionele Klussers

Wij selecteren en bemiddelen betrouwbare vakmensen

ZZP'ers

Bij Best Hands selecteren en bemiddelen zeer ervaren klussers. U kunt er zeker van zijn dat de door ons voorgestelde vakmensen gekozen zijn op basis vakmanschap, aangetoonde werkervaring, vereiste certificaten, en communicatievaardigheden.

“Wie goed doet goed ontmoet”

…luidt het gezegde. Het spreekt daarom voor zich dat alleen mensen met onberispelijk gedrag in ons bestand staan. De door ons voorgestelde ZZP’ers zijn in het bezit van alle benodigde documenten. Denk aan VAR verklaring, KvK registratie, sofinummer, verzekeringspolis, etc. Onze mensen zijn van allerlei komaf, vaak van Poolse origine. Allen zijn ingeburgerd en permanent gevestigd in Nederland. Zij hebben dan ook inmiddels ook jarenlange ervaring in Nederland opgedaan en beschikken over de referenties van de uitgevoerde werkzaamheden.

 

Garantie

Op de uitgevoerde werkzaamheden, wordt door de ZZP’ers een garantie verleend. Éénmaal een klus of renovatie plaats heeft gevonden kunnen desgewenst afspraken over ook de nazorg  worden gemaakt.

Duur van de garantie is afhankelijk van de afzonderlijke aard van de werkzaamheden. Dit wordt in de offerte fase besproken en vastgelegd voordat aan werkzaamheden begonnen wordt.

 

Snel en voordelig

Onze ZZP’ers zijn ervaren. Het klaren van een klus duurt daarom maar het minimum aan benodigde tijd. De offerte wordt altijd vooraf GRATIS opgesteld. Ook als een klus niet doorgaat. Mogelijke inkoop aan materialen wordt u altijd vooraf ter goedkeuring  voorgelegd. En er wordt meestal op basis van een vooraf gesproken projectprijs gewerkt. Uiteraard ook kunnen ook per uur afspraken gemaakt worden.

Voor het bemiddelen brengt Best Hands de uitvoerende ZZP’er een fee in rekening. Deze zal als een component op de door de ZZP’er uitgebrachte offerte te zien zijn. Alles eenvoudig, overzichtelijk en lekker transparant.

 

GRATIS: Maak nu een afspraak voor het hulp in het huishouden

 

Maak afspraak